Dinàmiques companyes

Hola tots i totes!!


Avui ús porto una proposta d'unes dinàmiques de dues companyes que van dur a terme a classe.

El tipus de dinàmiques que van fer van ser dinàmiques de coneixement. Havans de tot, us explicaré de què tracta aquest tipus de dinàmiques.

Les dinàmiques de coneixement són un seguit de tècniques que podem aplicar a un grup la majoria de membres del qual no es coneixen. D'una forma entretinguda i divertida donar veu a totes les persones que componen aquest grup i, d'aquesta manera, tots els participants són tinguts en compte i es presentin.
Ara ja sabeu el significat d'aquest i ara us explicaré les dinàmiques que van dur a terme.

La primera és una dinàmica de presentació, és a dir, són tècniques destinades a permetre als participants en una sessió o trobada, conèixer-se entre si. Es tracta d'aconseguir un grau més en la presentació, arribant a poc a poc a un coneixement més profund i vital.

La dinàmica de presentació, consisteix a fer una rotllana a terra, on totes ens podíem veure a tots. Per ordre havíem de respondre a les següents preguntes:
- Quin és el teu nom?
- Edat.
- El que més t'agrada.
- El que menys t'agrada.

La segona dinàmica pertany a la de coneixement. De què tracta, doncs bé. La proposta es diu veritat o prova. Per aquesta dinàmica vam mantenir la distribució que ja teníem en l'anterior. Al centre de la rotllana a terra hi havia un piló de targetes amb unes consignes i posteriorment, havíem de respondre o fer el posava escrit. Algunes de les consignes eren: fer de model, cantar opera, fer una classe de zumba....

Les activitats que van proposar les companyes amb les dinàmiques de coneixement, em va agradar molt, ja que vam passar una estona totes juntes rient i sobretot vam treballar el concepte d'una manera divertida i pràctica.



La Dinámica del Conocimiento – Introducción | Un nuevo blog de ...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada