DINÀMIQUES

Hola nois i noies, avui hem fet dinàmiques com cada divendres. Compartiré amb vosaltres les dinàmiques que vam realitzar i us desenvoluparé una i us explicaré com em vaig sentir fen la dinàmica. 

Dinàmiques:
1. Telèfon espatllat.
2. Sortir del cercle. 
3. El mal entès.
     - Explicació per una banda.
     - Explicació a dues bandes.
4. La fila muda.
5. Dibuix entre dos. 


La dinàmica que desenvoluparé és la del telèfon espatllat:
El telèfon espatllat tracte que ens hem de posar tots en rotllana. Un cop en rotllana, una persona començar de la manera següent; ha de dir una frase, però amb la condició que li a de dir al company de la dreta a l'orella. Un cop que li passa el missatge aquest li a de dir al següent i així fins a l'última persona. Important la frase es diu només un cop, no es pot repetir. L'última persona de la rotllana, quan li arribi el missatge, haurà de dir en veu alta el que li a arribat. I la persona inicial (el que ha començat el missatge) haurà de verificar si és o no correcte. 

Després d'això us vull deixar una reflexió amb aquest joc que és la següent: amb aquesta dinàmica ens trobem que a la vida real ens pot passar, ja que si el receptor entén malament al receptor des d'un principi, a les hores el receptor que després passaria a emissor, donaria el missatge erroni, ja que anterior ment ja ho a entès malament. I això també passar en positiu; que si el receptor entén bé el missatge a les hores dirà bé el missatge quan el seu paper sigui ser l'emissor. 

Espero que us hagi agradat. Fins a un altre.   



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada