AUTORS - Goldstein i PEHIS-

Hola tots i totes, vull compartir amb vosaltres, que quan parlem de les habilitats socials les podem classificar en 2 grups els quals els representen dos autors que són: Goldstein i PEHIS.

Aquí us deixo un resum de què defensa cada autor.


Relació d'habilitats en el Programa d'aprenentatge estructurat d'habilitats socials per a adolescents de Goldstein:
Ajuda a desenvolupar habilitats per afrontar conflictes a partir d'eines, i no centrar-se en la mala conducta. Les tècniques que utilitzen són: 1. Modelatge, 2. Interpretació, 3. Crítica, 4. Generalització o transferència.

Programa d'habilitats d'interacció social (PEHIS):
És una intervenció psicopedagògica global per ensenyar directament i sistemàticament habilitats socials de nens/es en edat escolar. Pretén que les noies i nois aprenguin a relacionar-se positivament i satisfactòriament amb les altres persones. Les tècniques que utilitza són: 1. Instrucció, 2. El modelatge, 3. Assaig conductual, 4. Reforçament de l'educador (retroalimentació - feedback), 5. Transferències (tasques per a casa).

Les similituds que tenen tan Goldstein i PEHIS són: el canvi de la conducta cap a millor per tal de tenir una bona conducta amb els altres, utilitzen el modelatge com a tècnica. 













                PEHIS                                                                         GOLDSTEIN 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada