PENSANT EN ELS ALTRES (PEL·LÍCULA DOCUMENTAL)

Hola nois i noies, vull compartir amb vosaltres un vídeo que he vist i em va semblar força interessant compartir amb vosaltres, el vídeo es diu pensant en els altres. 

Tracte sobre un grup d'alumnes de 4t de Primària d'una escola japonesa i el seu mestre Thosiro Kanamori. Dona els seus alumnes leccions, sobre el que considera, els principis més importants de la viada: ser feliç i cuidar d'altres persones.


La meva opinió sobre aquest vídeo és que el mestre Thoshiro Kanamori, conjuga dues coses: l'aprenentatge i la diversió. Kanamori ens mostra els seus alumnes en el qual gestiona tot allò que realment els serà útils per poder ser feliços, i que posa per davant tot el concepte de grup i equip i deixa de banda les individualitzacions. Amb això el que fa és que entre tots treballin les emocions i que s'escoltin els uns als altres. Amb això fa que hi hagui una escolta activa entre ells i fa que  hi hagui empatia. Per tant si hi ha algun problema ha d'haver-hi aquesta part d'emocions i sentiment  per així posar solucionar els pobles i ser feliços, que és el que busca i ensenya el mestre.


Amb tot això, ara us deixo el vídeo per si ús interessa veure'l.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada