PRESENTACIÓ

Hola a tots/es, em dic Sandra Peña, estudio Educació Infantil. Estic creant aquest blog ja que m'agradaria compartir amb vosaltres el que recentment estic estudiant, tot i que, centrant-me només en les habilitats socials.

·Perquè només em centraré en aquest tema


, em centraré en aquest tema ja que les habilitats socials són fonamentals per a les persones, el que ens envolta, el com reaccionem i com reaccionen els altres a partir de la nostra reacció. Aquestes habilitats començaran a aparèixer quan som infants, i es desenvolupen a partir de les relacions que els hi envolten. Per tant, és important que nosaltres també tinguem algunes habilitats desenvolupades que ens puguin servir per a resoldre conflictes, establir relacions adequades, etc





VÍDEO DE PRESA DE DECISIONS -Sergio Fernández-

Hola tots i totes, aquí us deixo un vídeo sobre la presa de decisions que l'exposa Sergio Fernández.

El que més fem en la vida és decidir. No obstant això no hem après les claus per a fer-ho correctament. La nostra vida és el resultat de totes les petites i grans decisions que hem pres i no sols de les grans decisions.

Algunes persones decideixen impulsivament, unes altres es perden en valoracions i entren en una situació de paràlisi per anàlisi però totes sentim el temor d'equivocar-nos amb les decisions que prenem en la vida.

Aporta 12 idees fonamentals per a tenir claredat a l'hora de prendre decisions i 7 claus pràctiques per a prendre decisions.

Aquestes són algunes de les idees que comparteixo en aquest vídeo: 
- Cap decisió és gratis. 

- Tota decisió tindrà una conseqüència.
- No és el mateix decidir bé que encertar.
- Necessitem establir tallafocs abans de prendre decisions.
- Si t'has equivocat, el millor és canviar al més aviat possible.


En fi, val molt la pena veure aquest vídeo, ja que ens ajuda a com prendre decisions. I espero que us agradi el vídeo tant com a mi em va agradar.